Afspraak maken
Welkom

Honden die hier komen hebben altijd mijn onverdeelde aandacht. Er wordt alleen één op één gewerkt, de volgende klant zit dus niet in de "wacht". Op deze manier wordt er geen onrust van hond op hond overgebracht.

Uw hond zal het de volgende keer leuk vinden terug te komen. Dat vind ik ook leuk en hopelijk u als baasje ook. Er lopen hier nog 2 hondjes los en dat is wel zo gezellig.

U mag altijd een afspraak maken. Doe dat wel tijdig, want dan kan ik u op tijd inplannen.

Nog even in twijfel of een behandeling wel iets is voor uw hond? Geen probleem. Mail of bel me even en ik geef u graag advies.

Een goede vachtverzorging is van groot belang om de gezondheid en conditie van uw hond op peil te houden. Het is algemeen bekend dat de huid het grootste orgaan is van het lichaam. Om de huid goed te laten ademen is het noodzakelijk dat de vacht regelmatig "ververst"wordt.

De hond moet geregeld worden getrimd. Dat is niet, omdat het zo hoort, maar omdat de vacht van een hond lucht moet krijgen. Dat voorkomt dat de vacht gaat klitten of vervilten. Als dat gebeurt, loop je het risico dat de vacht moet worden afgeschoren. Dus zorg dat je tijdig een afspraak maakt.

Klik op onderstaande knop en vul je naam, emailadres en telefoonnummer en hondenras in. Vermeld wat je gedaan wilt hebben (trimmen, wassen, scheren enz). Ik bel of mail je terug voor een afspraak. Je hond zal je zeker dankbaar zijn.