Trimmen
Welkom

Honden die hier komen hebben altijd mijn onverdeelde aandacht. Er wordt alleen één op één gewerkt, de volgende klant zit dus niet in de "wacht". Op deze manier wordt er geen onrust van hond op hond overgebracht.

Uw hond zal het de volgende keer leuk vinden terug te komen. Dat vind ik ook leuk en hopelijk u als baasje ook. Er lopen hier nog 2 hondjes los en dat is wel zo gezellig.

U mag altijd een afspraak maken. Doe dat wel tijdig, want dan kan ik u op tijd inplannen.

Nog even in twijfel of een behandeling wel iets is voor uw hond? Geen probleem. Mail of bel me even en ik geef u graag advies.

Een goede vachtverzorging is van groot belang om de gezondheid en conditie van uw hond op peil te houden. Het is algemeen bekend dat de huid het grootste orgaan is van het lichaam. Om de huid goed te laten ademen is het noodzakelijk dat de vacht regelmatig "ververst"wordt.

De hond moet geregeld worden getrimd. Dat is niet, omdat het zo hoort, maar omdat de vacht van een hond lucht moet krijgen. Dat voorkomt dat de vacht gaat klitten of vervilten. Als dat gebeurt, loop je het risico dat de vacht moet worden afgeschoren. Dus zorg dat je tijdig een afspraak maakt.

Klik op onderstaande knop en vul je naam, emailadres en telefoonnummer en hondenras in. Vermeld wat je gedaan wilt hebben (trimmen, wassen, scheren enz). Ik bel of mail je terug voor een afspraak. Je hond zal je zeker dankbaar zijn.

 

Knip & Knus

 
Trimsalon pupdog
(uitsluitend volgens afspraak)
Adres:  Schollenbrugstraat 24
 1091 GB Amsterdam
      
E-mail:  martine@knipenknus.nl
Mobiel:  06 43 02 52 70
 
 
 
 
 
 
 

Martine achter tafelHallo, ik ben Martine, woonachtig in Amsterdam. Wij hebben reeds ons hele leven dieren in huis gehad, van afgekeurde konijnen tot grote honden. Het is niet voor te stellen om in dit huis geen dieren te hebben. Maar het leek mij  nog leuker om ook iets met de dieren te gaan doen, daarom ben ik een opleiding tot hondentrimster gaan volgen. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd hondentrimster. Dit is een opleiding van bijna twee jaar waarbij je gedurende die tijd bij een gediplomeerd trimster stage loopt.

Vanaf 1999 t/m 2008 ben ik werkzaam geweest bij het Diererenasiel Polderweg in Amsterdam. Daarna heb ik tot 2011 gewerkt bij de Dierenspoedkliniek Amsterdam. Bij beiden heb ik erg veel geleerd en ervaring opgedaan.

U kunt mij bereiken op het volgende tel.nr: 06 43 02 52 70

handtek

Klik hier voor tarief-advies. Of kijk mijn posts op Google